Хладилни агрегати за транспортни средства

В последните години Фирма “СИИЛ” ЕООД се специализира и развива в монтажа, гаранционното и извънгаранционно сервизно обслужване и ремонта на транспортна хладилна техника.

Фирмата е официален вносител за България на марките HUBBARD, Mitsubishi Heavy Industries и оторизиран сервиз на Thermo King.

“СИИЛ” ЕООД сервизира също и цялата гама от хладилни системи и инсталации за автомобили с марката Carrier.

Агрегатите които внасяме и предлагаме са с много високо качество и стандарти, а изключително достъпните им цени ги правят и предпочитани от нашите клиенти. “СИИЛ” ЕООД се отличава със своята лоялност, професионализъм, високо ниво на обслужване и не на последно място конкурентни цени, които предлага на българския пазар сред фирмите занимаващи се със сервиз, продажба, монтаж на агрегати за хладилни транспортни средства.

Фирмата доставя резервни части за всякакъв вид хладилни системи и инсталации за автомобили – компресори, термографи ит.н.

Усилията на целия екип на “СИИЛ” ЕООД са насочени изцяло към нуждите и желанията на клиентите независимо от това дали компанията с която работим е голяма или малка.

В основата на обслужването екипът от специалисти търси винаги най-изгодното и възможно най-доброто решение за задоволяване и на най-специфичните нужди на своите клиенти.

Референция за високото качество на работата и обслужване в нашата фирма е дългия списък с клиенти, които разчитат и се доверяват на работата ни вече 13 години в областта на хладилните системи и инсталации.

Богатият асортимент от хладилни агрегати, с които разполага “СИИЛ” ЕООД са подходящи за малки, средни и големи бусове и фургони, могат да постигат температура в помещението до -25° С. Хладилните агрегати предоставят възможност за работа само на ход, само на ток и комбинирано на ток и на ход, според предпочитанията и нуждите на клиента.

This post is also available in: English