Обслужване на транспортни хладилни агрегати

В последните години Фирма “СИИЛ” ЕООД се специализира и развива в монтажа, гаранционното и извънгаранционно сервизно обслужване и ремонта на транспортна хладилна техника.

Сервизираните от фирма “СИИЛ” ЕООД  агрегати са от най-различен тип и предназначение – монтирани на малки, средни или големи бусове и фургони, постигащи температури от +12 до -25° С.,  агрегати предо-ставящи възможност за работа или само на ход, само на ток и комбинирано на ток и на ход, и много други комбинации – според моделите и нуждите на клиента.

“СИИЛ” ЕООД се отличава със своята лоялност, професионализъм, високо ниво на обслужване и не на последно място конкурентни цени, които предлага на българския пазар сред фирмите занимаващи се със сервиз, продажба, монтаж на агрегати за хладилни транспортни средства.

Фирмата доставя резервни части за всякакъв вид хладилни системи и инсталации за автомобили – компресори, термографи и т.н.

Усилията на целия екип на “СИИЛ” ЕООД са насочени изцяло към нуждите и желанията на клиентите независимо от това дали компанията с която работим е голяма или малка.

В основата на обслужването екипът от специалисти търси винаги най-изгодното и възможно най-доброто решение за задоволяване и на най-специфичните нужди на своите клиенти.

Референция за високото качество на работата и обслужване в нашата фирма е дългия списък с клиенти, които разчитат и се доверяват на работата ни вече 13 години в областта на хладилните системи и инсталации.

This post is also available in: English