Изолация на бусове

Изолация на бусове

Изолация на бусове

Едно от най-популярните решения за разнос на хранителни и термозависими продукти безспорно са изолираните бусове. Когато става въпрс за транспортиране на неголеми обеми от товари, преимуществата на веновете и бусовете пред камионите са повече от очевидни – далеч по-ниска стойност на возилото и значителна икономия в експлоатационните разходи.

Особена икономическа ефективност, разбираемо, се постига при преоборудването в хладилни на използвани бусове. Много често в подобни случаи се предоставя напълно нов “живот” на изпитано и надежно превозно средсто – както като функционалност, така – и като естетика. Това е резултат от високото качество на повърхностите на поставяната изолация – освен че са санитарно-хигиенични, те са и естетични.

Тези са част от причините, поради които фирма Сиил ЕООД разработи и оптимизира технология и систематика на конвертиране на обикновен ван или бус в изотермичен или хладилен.

Опитът на фирмата в подобни реконструкции е значителен – на “хладилна конверсия” дотук са подложени десетки бусове, кой от кой – по-различен като марка, модел и конфигурация.

Този значителен опит, в съчетание с традиционното за фирмата внимание към детайлите, осигурява високото качество на крайния продукт. Така например, особено внимание се отделя при изработката на изолацията на вратите – сложната им конфигурация често създава предпоставки за загуба на студ вследствие на несъвършена конструкция на изолацията им.

Освен всичко това, необходимо е да се подчертае значението, което фирмата придава на индивидуалния подход към всеки отделен клиент. Изискванията на клиентите са разнообразни, точно толкова, че и повече, колкото са марките, моделите и състоянието на въпросните бусове. За всеки отделен случай се проектира и оптималната конфигурация – степен на изолираност (“плюсови или минусови бусове”), покрития и прочие.

Продуктите на фирмата от тази група носят марката FrigoVan, наименование широко познато в сферата на хладилния транспорт. Пълното и повсеместно удовлетворение на доволните клиенти от тази марка носят на фирма Сиил ЕООД огромна радост и задоволство от добре разработената технологи и качеството на извършваната работа.

This post is also available in: English